Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz ile Başkan Yardımcısı Özcan Sayılgan, Vergi Haftası dolayısıyla İl Defterdarı Mustafa Yumuşak ile Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar’ı ziyaret ettiler. Bu yıl 27’incisi kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle kentte çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Defterdar Yumuşak, bu kapsamda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini, vergi bilincinin toplumda yaygınlaşması için stantlar açtıklarını ve okullarda etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Muş’taki vergi rekortmenlerine bakanlıktan gelen teşekkür belgelerini Vali Seddar Yavuz’un dağıttığını kaydeden Defterdar Yumuşak, 2014 yılında Muş’un vergi ödeme sıralamasında 20’inci olduğunu ve 2015 yılı verilerinde de buna yakın bir sıralamada yer alacağını tahmin ettiklerini söyledi. Vergi Haftası kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından ziyaretlerin yapıldığını da kaydeden Yumuşak, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz’e ve Başkan Yardımcısı Özcan Sayılgan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi için vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine yayılması gerektiğini kaydeden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, yerelde ilimizin, genelde ülkemizin kalkınması için vergi ödeyen herkesi tebrik ettiklerini iletti.

Muş’ta mükelleflerin sorunları ile ilgilenen, vergilendirme sıralamasında Muş’u üst sıralara taşıyan başta Defterdar Mustafa Yumuşak’a, Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar’a ve ekiplerine teşekkür eden Cengiz, “27’cini Vergi Haftası ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Facebookta Paylaş