Muş Ticaret v Sanayi Odası (MUŞ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Sayılgan, Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeler, Şahin Atılgan,Tacettin Yılmaz, Mustafa Şentürk ve Genel Sekreter Hanifi Aydar ile birlikte MŞÜ Rektörü Polat’ı ziyaret eden Sayılgan çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Muş Alparslan Üniversitesi’nin Muş için çok önemli bir kurum olduğunun altını çizen Sayılgan, “şehrin ekonomisine, eğitimine, kültürüne ve gelişmesine katkı sağlayan ve kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen üniversitenin Muş için yapabileceği çalışmalara sonuna kadar destek vereceğiz” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rektör Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Sayılgan, “Kısa bir süre önce ataması yapılarak göreve başlayan Rektörümüz Sayı Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat Bey’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledik. Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortak çalışmalar yapmak istediğimizi belirttik. El birliği ile Muş’a daha fazla katkı sağlamanın gayreti içerisinde olacağız. Sayın Rektörümüze görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah Muş için başarı dolu bir dönem geçirirler. Projelerini, hedeflerini dinledik. Olumlu ve kente katkı sağlayacak çalışmalar sergileyeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Facebookta Paylaş