Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz'den Ramazan mesajı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, Ramazan ayı ile ilgili olarak yazılı basın açıklaması yaptı. İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği kutsal ayda bu yıl gönüllerin inşa edilmesini kaydeden Cengiz, birlik ve beraberlik içerisinde her şeyin üstesinden gelinebileceğini söyledi.

Ramazan ayının İslam dünyası için ne kadar önemli olduğunu herkesin çok iyi bildiğini belirten MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz, toplumların gönül inşasında sorumluluk üstlenmesi gerektiğini ve insanların birbirlerini kırmadan, üzmeden Ramazan ayının önemine yakışır bir şekilde davranması gerektiğini ifade etti.

Dünyanın her yerinde Müslümanların yaşadığını ve her Müslüman’ın da heyecanla beklediği Ramazan ayının dünden itibaren başladığını hatırlatan MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz Ramazan ayı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mübarek Ramazan ayını fırsat bilerek insanlar arasında gönüllerin inşasını başlatalım. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst noktalara çıktığı bu ayda, insanların kalbini kırmamaya, üzmemeye özen gösterelim.  Tarifi mümkün olmayan maneviyatların yaşanması için herkesin birbirine saygılı olması ve birlikte yaşama konusunda hassas olmasını istiyoruz. Bu ay rahmet kapılarının sonsuz bir şekilde açıldığı, ihtiyacı olanların yardımına koştuğumuz, milletimizin birliği için dua ettiğimiz, rahmet yağmurundan en üst düzeyde yararlandığımız bir aydır. Ramazanın rahmet ve bereketini paylaşmanın hazzına ulaşacağız. Bu vesileyle tüm İslam aleminin ramazan ayını kutluyor, başta Muşlu hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa, huzur, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum. Ramazan ayınız kutlu olsun, bolluğu ve bereketi sizlerden eksik olmasın, Allah yardımcınız olsun.”

Facebookta Paylaş