Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz Ankara saldırısını kınadı

Önceki gün Ankara’da 37 kişinin ölümüne ve 71 kişinin yaralanmasına neden olan saldırı ile ilgili bir mesaj yayımlayan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, terör saldırılarının insanlık adına büyük bir utanç olduğunu söyledi. Başkentte yapılan bu hain saldırı sonucu masum insanların hayatını kaybettiğini belirten Cengiz, ülkemizin birlik ve beraberliğine kast edenlerin emellerine ulaşamayacaklarını ve ülkemizin birliğini bozamayacaklarını ifade etti. Pazar günü akşam saatlerinde Ankara’da meydana gelen saldırı ile ilgili olarak mesaj yayımlayan MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz, “Ankara’da meydana gelen patlama hepimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Vicdanı olan herkesin lanetlediği, kınadığı bu saldırılar karşısında ülkemizin birliğine ve kardeşliğine kast edildiği açıkça ortadadır. Masum insanları öldürecek kadar gözü dönenleri bir kez daha kınıyoruz. Ülkemizin huzurunu ve kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Facebookta Paylaş