Kısa bir süre önce Muş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Özcan Sayılgan tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Önceki gün Sayılgan’ı ziyaret eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, yeni görevine başarılar dileyerek, kentte sürdürülen çalışmalarla ile ilgili bilgiler aktardı. Çetin’i Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Atılgan ve Tacettin Yılmaz ile birlikte karşılayan Sayılgan, ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

Çetin, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, kentin tanıtımının yapılması için zaman MUŞ TSO’ya da ihtiyaç duyacaklarını söyledi. Muş’un en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan MUŞ TSO’nun aktif olarak bu çalışmalara destek vermesinin son derece önemli olduğunu kaydeden Çetin, geçmişte de çeşitli tanıtım programlarından ve fuarlarda MUŞ TSO’nun katkıları olduğunu hatırlattı.

Muş’un kültür ve turizm potansiyelini arttırmak için ne gerekirse yapacaklarını belirten MUŞ TSO Başkanı Özcan Sayılgan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yapmış olduğu tanıtım ve etkinlilere katkı sunacaklarını söyledi. Sayılgan ayrıca Çetin’e bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Facebookta Paylaş