İl Defterdarlığı heyeti Muş TSO'ya ziyarette bulundu

İl Defterdarlığı heyeti, 22-28 Şubat tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan 27. Vergi Haftası dolayısıyla Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na (MUŞ TSO) ziyarette bulundu.

MUŞ TSO Başkan Vekili Şihmus Sinecem tarafından karşılanan İl Defterdarı ve beraberindeki heyet, günün anısına Başkan Vekili Sinecem’e çiçek takdim ettiler. 27’inci Vergi Haftası kutlamaları kapsamında mükelleflerle olan diyalogların ilerletilmesi gerektiğini vurgulayan İl Defterdarı Yumuşak, oda başkanlıklarının ziyaret edilmesindeki amacın, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturulması olduğunu ifade etti.Verginin toplumda benimsenmesinin sağlanması gerektiğini kaydeden Yumuşak, “Verginin gönüllü ödenmesinin sağlanmasını amaçlıyoruz. Bu vesileyle her zaman diyalog içerisinde olduğumuz, oda başkanlarımızı ziyaret ederek onların gönlünü almayı amaçlıyoruz. Bu haftada Vergi Haftası olması nedeniyle onlarında haftası sayılmaktadır. Bu ziyaretlerimizle de bir araya gelerek bilgi paylaşımları yapmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MUŞ TSO Başkan Vekili Şihmus Sinecem, “Kalkınmanın en önemli ayağı vatandaşın ödediği vergilerdir. Ödediğimiz vergiler bize hizmet olarak döneceği bilinciyle hassas davranmamız gerekmektedir. MUŞ TSO olarak bu sorumluluk bilinci ile hareket edilmesi için gayret sarf ediyoruz. Bu duygularla 27. Vergi Haftası’nı kutlar, odamıza yaptığınız ziyaretten ötürü sizlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Facebookta Paylaş