Fransa temasları tamamlandı

Avrupa’nın Fransa ve Hollanda ülkelerine is gezisi düzenleyen Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) heyeti Fransa’da temaslarını tamamladı. Önceki gün Fransa’da Paris Büyükelçiliğini ziyaret eden MUŞ TSO heyeti Ticaret Baş Müşaviri G. Müge Varol Ilıcak ile bir araya geldi.

MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz ve beraberindekileri kabul eden Ilıcak, Fransa’nın ve dolayısıyla Paris'in ticareti ile ilgili bilgiler verdi. Paris’in Avrupa’nın önemli şehirlerinden biri olduğunu belirten Ilıcak, Türkiye ile bağlantılar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

KOSGEB ve MUŞ TSO'nun işbirliği ile düzenlenen gezilerin önemine değinen MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz, işadamlarının Avrupa ziyaretlerinin önemli olduğunu da sözlerine ekledi. Farklı fikirler, farklı projeler mantığı ile düşünen, hareket eden yatırımcıların sürekli gelişime ve yenilenmeye ihtiyaç duyduğunu kaydeden Cengiz, MUŞ TSO' da göreve geldikten sonra üyelerin gezi programlarına katılmaları konusunda maksimum gayret gösterdiklerini sözlerine ilave etti.

Paris Büyükelçiliğinde Ticaret Müşaviri’ni ziyaret eden MUŞ TSO heyeti adına Başkan Fatih Cengiz, Muş’un simgesi olan lale işlemeli çiniyi Ticaret Baş Müşaviri G. Müge Varol Ilıcak’a hediye ederek göstermiş olduğu nezaket ve katkılardan ötürü teşekkür etti.

MUŞ TSO heyeti daha sonra karayolu ile Hollanda’nın Amsterdam şehrine hareket etti. Heyet temas ve ziyaretlerini burada sürdürmeye devam edecek.

Facebookta Paylaş