Malazgirt ilçesinde faaliyet gösteren üyeleri ziyaret eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, ilçe ekonomisine katkı sağlayanlara teşekkür ederek etti

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MUŞ TSO) Erdal Koç, Malazgirt ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden bu yana sık sık üyeleri ziyaret eden, sorun, talep ve önerilerini dinleyen Koç, kentin dört bir köşesinde faaliyet gösteren üyelerle bir araya gelmeye devam ediyor.

MUŞ TSO Genel Sekreteri Hanifi Aydar ile birlikte Malazgirt ilçesinde yatırım ve istihdama katkı sağlayan üyelerle bir araya gelen Başkan Koç, burada üyelerin yaşadığı sorunları, üretim ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve her fırsatta bu sorunların çözümü için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile sürekli diyalog içerisinde olan Koç, yaşanan aksaklıkların asgariye indirilmesi için çaba sarf ediyor.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyeleri için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan koç, “Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz andan itibaren tüm üyelerimizin sorunlarını gidermek için ne gerektiyse yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Malazgirt tarihi öneme sahip bir ilçemizdir. Burada çok zor şartlar altında faaliyet gösteren üyelerimiz hem ekonomiye hem de istihdama önemli katkılar sağlamaktadır. Dolayısıyla ülke ekonomisine katkı sağlayan müteşebbislerimizin, ticaret erbaplarımızın ne sorunu varsa çözümü için mücadele etmeye, bunları ortadan kaldırmaya azami gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Malazgirt ilçesinde faaliyet gösteren üyelerin göstermiş olduğu teveccühe de ayrıca teşekkür eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “Malazgirt ilçesindeki ziyaretimiz münasebetiyle bizleri ağırlayan, misafirperverlikleriyle kendilerine yakışan şekilde davranan üyelerimize, esnaflarımıza ve Malazgirt halkına ayrıca teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.