Hafta sonunda kentte düzenlenen temayül yoklamasına katılan AK Parti Bölge Koordinatörleri Mahmut Gürcan ile Reşit Polat Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’u makamında ziyaret etti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanlığı için hafta sonunda Muş Öğretmenevinde düzenlenen temayül yoklamasına katılmak için kente gelen AK Parti Genel Merkez Bölge Koordinatörü Mahmut Gürcan ve AK Parti 25. ve 26. Dönem Kilis Milletvekili ve Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Reşit Polat, Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç’u ziyaret ederek istişarelerde bulundular.
Ak Parti heyetini MUŞ TSO Meclis Başkanı Talip Devrim ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşılayan Koç, Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak kapılarının herkese açık olduğunu ve herkese eşit mesafede olduklarını kaydetti.
AK Parti’nin Muş İl Başkanlığı için kentte farklı kesimlerle görüşmelerini sürdüren Bölge Koordinatörleri ile bir süre sohbet eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, İl Başkanlığına aday olan herkesle eşit mesafede olduklarını belirtti.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaşadığı sıkıntıları bölge koordinatörlerine aktaran MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, hükümetin ekonomik sorunları aşmak için sanayici ve tüccarlara destek vermesi gerektiğini ifade etti.
Ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “AK Parti Muş İl Başkanlığı kongresi için Muş’a gelen Bölge Koordinatörleri Sayın Mahmut Gürcan ve Sayın Reşit Polat’ı odamızda ağırladık. Kendilerini ile kentin ekonomisi ve sanayicilerin yaşadığı sıkıntılar üzerinde sohbet etme fırsatımız oldu. AK Parti Muş İl Başkanlığı için yaklaşık 30 kişinin aday olduğu bu süreç hakkında fikrimizi beyan ettik. Tüm adaylar bizim için değerlidir. Demokrasi yarışında boy göstermeleri bizleri ilerisi için umutlandırmıştır. Tüm adaylara eşit mesafede olduğumuzu aktardık. AK Parti Muş İl Başkanlığı görevini yapabilecek kişinin kriterleri üzerinde durduk. Kısa süre sonra kongreye gidecekler. Muş için en iyisini tespit edip karar vereceklerine inanıyorum. Bu sürecin ülkemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm adaylara başarılar dilerim”.