Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ve beraberindeki heyet Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’u makamında ziyaret etti. Seçimlerden sonra bölgedeki oda be borsa başkanlarını ziyaret ederek kaynaşmayı hedeflediklerini belirten Geliş, Muş Ticaret ve Sanayi Odasını da bu vesile ile ziyaret ettiklerini söyledi.

Bölgedeki oda ve borsaların birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini ve dayanışma ile bir çok önemli çalışmalara imza atabileceklerini ifade eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, bölgeler aradı kalkınmışlık farkının azaltılması için iş birliği yapacaklarını ifade etti.

Muş’un gerek ekonomi olarak gerekse de kalkınma olarak bölgedeki bir çok ilin gerisinde olduğunu da sözlerine ekleyen Koç, Muş’un bölgede önemli bir yere coğrafi özelliğe sahip olduğunu ve bunu da değerlendirerek ekonomiye katma değer sağlayan projelerle hayata geçirmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç daha sonra şunları söyledi: “Türkiye’nin dört bir tarafında Nisan ayında oda ve borsa seçimleri yapıldı. Göreve seçilen yeni yönetim kurulu üyelerinin ilimizi ziyaret etmesi bizleri memnun ediyor. Önümüzdeki günlerde biz de iade-i ziyaretlerde bulunacağız. Bölgedeki oda ve borsa başkanlarıyla birlik be beraberlik içerisinde olacağımızı şimdiden ifade edeyim. Bugün bizleri ziyaret eden Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Osman Geliş ve beraberindekilere de ayrıca teşekkür ederim”.