Türkiye Kayak Federasyonu Kayaklı Koşu Olimpiyat Milli Takımı sporcularını makamında kabul eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, sporcuların da gençlerin de desteklenmesi gerektiğini ifade etti

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, Türkiye Kayak Federasyonu Kayaklı Koşu Olimpiyat Milli Takım sporcularını makamında ağırladı.

Kayak Muş İl Temsilcisi Mehmet Akif Çavuş ve beraberindeki kayakçılar ile bir süre görüşen Başkan Koç, gençlerin spora teşvik edilmesi hususunda herkesin hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledi.

Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Olimpik Havuz Genel hazırlık kampına katılacak olan kayakçılar 18 Temmuz’a kadar hazırlıklarını kentte sürdürmeye devam edecekler. 5 erkek, 2 bayan ve 2 antrenörün kamp çalışmaları hakkında MUŞ TSO Başkan’ı Erdal Koç’a bilgi veren Kamp Müdürü ve Kayak İl Temsilcisi Mehmet Akif Çavuş, 2022’de Pekin’de gerçekleştirilecek olan Olimpiyatlar için hazırlıkların sürdüğünü kaydetti. MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç’un sporculara göstermiş olduğu ilgi ve alakaya da teşekkür eden Çavuş, sporu ve sporcuyu önemseyen herkesin kendileri için değerli olduğunu ifade etti.

Kayaklı Koşu Olimpiyat Milli Takımı’na ziyaretleri için teşekkür eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “Muş’ta gençlerin başta kayak olmak üzere çeşitli branşlarda adından söz ettirdiğini biliyoruz. Gençlerimizin desteklenmesi halinde çok başarılara imza atacağına inanıyorum. Kayakta ülkenin en iyi sporcularının Muş’tan yetişmesi göğsümüzü kabartıyor. Bunları sayısı artırmalıyız. Türkiye Kayak Federasyonunun ilimize göstermiş olduğu hassasiyet ayrıca bizleri memnun etmiştir. Gençlerimizin spora teşvik edilmesi noktasında herkesin duyarlı davranması ve bunları desteklemesi gerekir. Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmanın en önemli yolu spora teşviktir. Bu vesileyle olimpiyatlara katılacak olan sporcularımıza bir kez daha başarılar diliyorum. Ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.