Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, İstanbul’da Ziraat Bankası, Halk Bankası ve İstanbul Sanayi Odası’nda çeşitli ziyaretlerde üyelerin sorunları için girişimlerde bulundu

Göreve seçildiği günden bu yana üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, İstanbul’da önemli kurumları ziyaret ederek yaşanan sorunları gündeme getirip, çözüm için girişimlerde bulundu.

ZİRAAT BANKASI GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegesi aydın Çelik ile ilk olarak Ziraat Bankası Genel Müdürü ve aynı zamanda Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Çakar’ı makamında ziyaret eden Başkan Koç, hemşehrimize yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Çakar’ın göstermiş olduğu misafirperverliğe teşekkür eden Koç, “Hemşeherimizin böylesi önemli görevlerde bulunması doğal hepimizi gururlandırıyor. Muş’a ve Muşlulara özel bir ilgisi var. Muş’a hizmet noktasında her zaman üzerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Muş’un nerede aksayan, ihtiyaç duyulan bir sorunu varsa var gücüyle çalışacağını, girişimlerde bulunacağını ifade etmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir” diye konuştu.

SANAYİ SİTESİNE ATM KURULUYOR

Daha sonra Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’ı makamında ziyaret eden Başkan Koç ile Aydın Çelik, Küçük Sanayi Sitesi’nde ATM kurulması yönünde üyelerin talepleri olduğunu ve bu sorunu çözmek istediklerini aktardılar. Genel Müdür Arslan’ın bu talebe istinaden derhal talimat verdiğini aktaran MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnaflarımızın, üyelerimizin buraya ATM kurulması için daha önce de çeşitli kez talepte bulunmuştular. İstanbul ziyaretimizde Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Osman Arslan’ı da bu vesile ile ziyaret ettik. Talebimizi son derece olumlu karşıladılar. Hemen talimat verdiler, ertesi gün yer tespiti çalışmalarına başladılar. En kısa sürfede burada kurulacak olan ATM ile esnaflarımızın ve üyelerimizin bu sorununun da giderileceğini müjdeleyebiliriz. Sayın Genel Müdürümüz Osman Arlan Bey’e ve bölge müdürüne ve şube müdürüne göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İSO ZİYARETİ

Başkan Koç ve TOBB delegesi Aydın Çelik’in son ziyaretlerini ise İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan’a yaptılar. Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Koç, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. Odakule’de gerçekleşen buluşmada pandemi sürecinde yaşanan ekonomik ve sosyal gelişmeler hakkında değerlendirmeler yapıldı. Muş ve çevresindeki son ekonomik gelişmeler hakkında İSO Başkanı ile sohbet eden Muş TSO Başkanı Koç, kentteki ekonomik potansiyelin ortaya çıkarılması için yaptıkları proje ve girişimler hakkında bilgi paylaştı. Toplantıda bu potansiyelin kent ekonomisine kazandırılması noktasında iki oda arasındaki iletişim kanallarının daha da güçlendirilmesi ve geliştirilmesinin gerekliliği belirtildi.