Üyelerin daha iyi hizmet alması için çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini kaydeden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “üyelerimizin iş ve işlemleri için ne gerekirse yapacağız” dedi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, göreve geldikleri günden itibaren üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilenip çözüm işin gerekli adımları attıklarını söyledi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın daha kurumsal bir profile kavuşması işin çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Koç, odada üye işlem masası kurarak bu konuda hem üyelere hem de mali müşavirlere kolaylık sağladıklarını ifade etti.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurumsal yapısını geliştirmek ve hizmet standardını yükseltmek için ne gerekirse yapacaklarını kaydeden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimizin sorunlarıyla yakından ilgilendik. Sürekli üyelerimizi ziyaret ederek görüş, öneri ve taleplerini dinleyip bunları ilgili kurumlara aktararak çözüme kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz. Üyelerimizin en hızlı ve en kolay şekilde odamızdan hizmet alması için daha önce uygulamaya aldığımız online belge hizmetinden sonra şimdi de odamızda üye işlem masası kurarak bu hizmet yelpazesini genişletiyoruz. Gerek üyelerimiz gerekse de mali müşavirler buradaki masayı, bilgisayarı ve yazıcıyı kullanarak işlemlerini sürdürebilirler. Bir evrak veya çıktı almaları gerektiğinde tekrar ofislerine gitme ihtiyacı duymayacaklar. Üyelerimiz için çalışmaya, çözüm üretmeye ve bar olan sorunları gidermeye devam edeceğiz” diye konuştu.