Sungu Beldesinde faaliyet gösteren tekstil atölyelerini ziyaret eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Sungu Belediye Başkanı Mehmet Salih Gürtürk’ü makamında ziyaret etti
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç Sungu Beldesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kentin çeşitli bölgelerinde üretime ve istihdama katkı sağlayan firmaları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleyen MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, Sungu Beldesinde faaliyet gösteren tekstil firmalarını da ziyaret ederek üretimleri hakkında bilgiler aldı.
Sungu Belediye Başkanı Mehmet Salih Gürtürk’ü makamında ziyaret eden Koç daha sonra tekstil kentte incelemelerde bulundu. Kentin en önemli sektörlerinden biri olan tekstilcilerin karşılaştıkları sorunları asgariye indirmek için gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirten Koç, bu zorlu süreçte ekonomiye katkı sağlamak için büyük fedakarlıkla üretimini sürdüren firmaların desteklenmesi gerektiğini ifade etti.
Sungu Beldesinde faaliyet gösteren tekstil firmalarımızın sorun ve sıkıntılarıyla her zaman ilgilenen Belediye Başkanı Mehmet Salih Gürtürk’e ayrıca teşekkür eden Koç yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; “İlimizin en önemli sektörlerinden biri tekstildir. Sungu beldemizde kurulan tekstil atölyeleri de ayrıca kentinizin ekonomisine ve istihdamına katkı sağladığı aşikardır. Bugün burada firma temsilcilerimizle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik. Varsa sorunları bunları gidermek için girişimlerde bulunacağız. Bizlere aktarılan sorunları ilgili birimlere aktaracağız. Sungu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Salih Gürtürk’e ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman firmalarımızın sorunlarıyla sıkıntılarıyla ilgileniyor ve yardımcı oluyor. Muş Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla üyelerimizi ziyaret etmeye ve onlara destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Sungu Beldesinde faaliyet gösteren tekstil firmalarımızı tebrik ediyor ve bol kazançlar diliyorum”
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç ve beraberindekilerin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Sungu Belediye Başkanı Mehmet Salih Gürtürk, beldeye ve tekstil firmalarına destek veren herkese teşekkürlerini iletti.