Muş ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Muş Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Op. Dr. Bahattin Bayar’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi
Muş ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Muş Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Op. Dr. Bahattin Bayar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Başkan Koç’a yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Pandemi dolayısıyla fikir alışverişinde bulunuldu. Dr. Bayar, Koç ve yönetim kurulu üyelerinin nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.
Sağlık çalışanlarının bu dönemde önemli görevler üstlendiğini kaydeden Başkan Koç, onların azmi ve fedakarlığı sayesinde birçok insanın sağlığına kavuştuğunu vurguladı.
Koronavirüs salgını nedeniyle hastanelerde yoğunluğun devam ettiğini belirten Başkan Koç; “Oda yönetimi olarak ilimize atanan Op. Dr. Bahattin Bayar hocamızı ziyaret ettik. Kendilerine yeni görevinde başarılar diledik. Hekimlik bir meslek değildir, görevdir. Bu kutsal görevin yegâne amacı, insanların sağlıklı ve mutlu olmalarını sağlamaktır. Özellikle pandemi döneminde hem koronavirüs ile mücadele ederken aynı zamanda normal hastaları da ihmal etmiyorlar. Koronavirüs ile mücadele de canları pahasına görevlerini yapıyorlar. Sağlıkçıların göstermiş olduğu bu çalışma azmi için kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Dr. Bahattin hocamızın nezdinde kendilerine başarılar diliyoruz.”