Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç 30 yıl önce ticarete ilk atıldığı Özel İdare İş Hanında esnaf ve tüccarları ziyaret ederek sorunlarını dinledi
Göreve başladığı günden bu yana tüccar ve sanayicileri sık sık ziyaret eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, yaklaşık 30 yıl önce ticaret hayatına atıldığı iş hanında esnaflarla bir ataya gelerek geçmişi yad etti.
Kentin en eski alış veriş merkezlerinden biri olan Özel İdare İş Hanında esnaf ve tüccarları ziyaret eden Koç, 30 yıl önce burada çok güzel anılarla başladığı ticarette elde ettiği deneyim ve birikimin en önemli etkenin yine buradaki esnafların olduğunu söyledi. Burada edindiği dostluk ve arkadaşlığın hiç bir şeyle kıyaslanamayacağını belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, ticaret ahlakının en güzel örneğinin yaşandığı yerlerden birinde olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Esnaf ve tüccarlar tarafından çok güzel bir şekilde ağırlanan MUŞ TSO Başkanı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “esnaf, tüccar ve sanayicilerimizi sık sık ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Talep ve önerilerini aktarıyorlar. Buna göre hareket ederek ilgililerle diyaloğa geçiyoruz. Bugün yaklaşık 30 yıl önce ticarete başladığım Özel İdare İş Hanında esnaflarımızla tüccarlarımızla bir araya geldik. Güzel dostluklar biriktirmişiz. Bunu görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Özel İdare İş Hanı perakende satışında bu kentin lokomotifidir. Malum pandemiden dolayı esnaflarımız bu yıl ciddi bir sıkıntı yaşamaktadır. Ülke genelinde yaşanan bu sıkıntının bir an önce bitmesini arzuluyoruz. Zorlu süreçte ayakta durmaya çalışan esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum. Bizlere gösterdikleri ilgi ve alaka için de hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum”.