Kurban bayramının İslam dünyasında çok büyük bir maneviyatı olduğunu belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “Kurban bayramı hoş görüdür, yardımlaşmak ve paylaşmaktır” dedi
Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, Kurban bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Bayramın İslam dünyasında önemine değinen Koç, yardımlaşmanın ve paylaşmanın temsili olan Kurban Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
İslam dünyasının en önemli iki bayramından biri olan Kurban bayramının birlik ve beraberlik ortamında geçmesini temenni eden Başkan Koç, kırgınlıkların, küskünlüklerin de bu vesileyle son bulmasını arzuladıklarını belirtti.
Çeşitli etkenlerden dolayı zor bir süreç geçiren Türkiye’nin Kurban bayramı gibi maneviyatı yüksek bu özel güne çok ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen Koç mesajında, “yardımlaşmanın, dayanışmanın, paylaşmanın simgesi olan Kurban bayramının tüm islam dünyasına hatırlar getirmesini temenni ederim. Ayrıca bayramı büyük bir heyecanla bekleyen tüccarlarımıza da bol kazançlar dilerim. Üyelerimizin ve hemşehrilerimizin bayramını kutluyor, birlikte nice bayramlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.