Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren üyeleri ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi alıp sorunlarını dinledi

Kentin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren Muş Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini ziyaret eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, başta temizlik ve dezenfektan malzemesi üreten firmalar olmak üzere tüccar ve sanayicilerle görüştü.
Kentin ekonomisine, üretime ve istihdama katkı sağlayan firmaları önemsediklerini belirten Başkan Koç, çok zor şartlar altında üretimlerini sürdüren firmaların yanında olmaya ve sorunlarını çözmeye devam edeceklerini söyledi.
Muş Organize Sanayi Bölgesinde dezenfektan üretimi yapan Özel Bilim Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesini ziyaret eden Koç, yetkililerden üretim hakkında bilgi aldı. Pandemi döneminde en çok ihtiyaç duyulan malzemelerin başında dezenfektenin geldiğini belirten Koç, Muş’ta böyle bir üretimin olmasından son derece memnun olduklarını ifade etti.
Başkan Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri daha sonra Küçük Sanayi Sitesinde temizlik ve dezenfektan üreten Hürkimya endüstriyel temizlik, frozen food üretimi yapan Devit's pizza girişim ve bu firmalara plastik ekipmanı üreten Muş Plastik şirketini ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu.
Başkan Koç, “Pandemi dönemi dünya genelinde olduğu gibi ilimizde de çeşitli olumsuzluklara vesile oldu. Bunu fırsata dönüştürmeye çalışan bazı üyelerimiz temizlik ve dezenfektan malzemesi üretmeye başladı. Bu firmalara plastik ekipman üreten firmamızı da ziyaret ettik. Muş Ticaret ve Sanayi Odası olara üretime ve istihdama katkı sağlayan tüm firmalarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ekonomiye can veren firmalarımızı tebrik ediyor, bol kazançlar dilerim” diye konuştu.