Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Bulanık ilçesinde faaliyet gösteren üyeleri ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi
Göreve geldiği günden itibaren kentin dört bir tarafındaki üyeleri sık sık ziyaret eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’un son durağı Bulanık ilçesi oldu.
Üretime de istihdama dayalı firmalar başta olmak üzere Muş Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve karşılaştıkları sorunları çözüme kavuşturmak için göreve geldiği günden itibaren yoğun bir şekilde çalışan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, her zaman üyelerin yanında olduklarını ve dertlerini kendi dertler gibi gördüklerini söyledi.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hanifi Aydar ile birlikte Bulanık ilçesinde bir takım ziyaretler gerçekleştiren Başkan Koç yapmış olduğu açıklamada, pandemi sürecinin normalleşmesinden sonra Bulanık’taki üyeleri de ziyaret etmek istediklerini ve bu vesileyle bugün buradaki işletmeleri tek tek dolaşarak hem çalışanlara moral verdiklerini hem de iş verenlerin yanında olduklarını ifade etti.
Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğini kaydeden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “Covid-19 süreci ülkemizin dört bir tarafında olduğu gibi ilimizde de olumsuz etkileri oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve bankalarla diyalog içersinde olarak bu süreci en az kayıpla atlatmanın mücadelesini verdik. Bulanık gibi güzide bir ilçemizde çok zor şartlar altında faaliyet gösteren üyelerimizin sorun ve sıkıntılarını, taleplerini dinlemek için güzel ve verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Misafirperverlikleriyle, Güler yüzüyle bizler karşılayan ve bağrına basan tüm üyelerimize teşekkür eder, bol kazançlar dilerim” diye konuştu.