Varto ilçesinde faaliyet gösteren oda üyelerini ziyaret eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, “üyelerin sorunlarıyla ilgilenmek, karşılaştıkları engelleri ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MUŞ TSO) Erdal Koç, kentin dört bir tarafında oda üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Göreve başladığı ilk günden itibaren üyelerin yanından olmaya, sorunlarını çözüme kavuşturmak için mesai mefhumu gözetmeden çalışan Koç, sık sık ilçeleri de ziyaret ederek burada üyelerin faaliyetlerini yakından takip ediyor.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği üst kurul delegesi Aydın Çelik, yönetim kurulu üyeleri Metin Süne ve Mücahit Mutlu ile birlikte Varto’da üyeleri tek tek ziyaret eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, ekonomiye değer katanları, üretime ve istihdama katkı sağlayanları asla yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.
MUŞ TSO’da göreve geldikleri ilk günden itibaren üyelerle sürekli bir araya gelmeye, hasbıhal etmeye, istişare etmeye, fikir alışverişinde bulunmaya azami gayret gösterdiklerini belirten Başkan Koç, Varto’nun, Muş’un ve dolayısıyla ülkenin ekonomisine katkı sağlayan üyelerin kendileri için son derece önemli olduğunu belirtti.
Varto ziyaretiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “oda olarak tüccar ve sanayicilerimizin sorunlarını, talep ve önerilerini dinlemeye ve bunları çözüme kavuşturma adına düzenlediğimiz periyodik ziyaretlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. İlçelerimizde faaliyet gösteren üyelerimiz zaman zaman Muş’a gelip bizleri de ziyaret ediyorlar. Varsa sorunları, sıkıntıları aktarıyorlar. Ama biz yine de kendilerini iş yerlerinde ziyaret edip hem onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz hem de çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz. Varto halkının misafirperverliğini, gülen yüzünü bir kez daha görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülke genelinde yaşanan sıkıntılardan haliyle Varto’daki üyelerimizde olumsuz etkilendi. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Bunun için çalışmaya, üretmeye, ekonomiye katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Bu vesileyle üyelerimize tekrar hayırlı ve bol kazançlar dilerim” diye konuştu.