1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, “emeğe, mücadeleye, alın terine herkesin saygı göstermesi gerekir” dedi
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Koç, “1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günüdür” dedi.
Dünyanın dört bir tarafında çalışarak, ailesini geçindiren işçilerin saygıyı hak ettiğini belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı münasebetiyle bugün bir kez daha hatırladığımız işçilerin alın terini, emeğini hiç kimse inkar edemez. Çalışkanlıkları, azimleri ve en önemlisi işçiliğin simgesi olan alın teriyle hafızalarımızda yer edinen tüm işçi kardeşimin bayramını kutluyorum. Ailelerine daha refah bir yaşam sürdürmek için gecesini gündüzüne katan, sosyal yaşantısından feragat eden, çoluğuna, çocuğuna helal ekmek yedirmekten başka bir gayesi olmayan kardeşlerimin bu özel gününü en derin duygularımla kutluyor, hepsine başarılar diliyorum. Bu vesileyle işverenlerimizin ve tüm hemşehrilerimizin ramazan ayını tebrik ediyorum” diye konuştu.