Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal koç, Denizbank Malazgirt Şube Müdürü Musa Soydan’ı makamında kabul etti
Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın Malazgirt’teki üyeleri için Denizbank Malazgirt Şube Müdürü Musa Soydan’la görüşen Koç, Malazgirt’teki üyelerin bu krediden faydalanmasını hedeflediklerini belirtti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği üyelerine düşük faizli kredi sağlanmasını hedefleyen Nefes Kredisi yıllık yüzde 7,5 faizle verilecek. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreci atlatması için dört bir koldan devam eden çalışmalarla ekonominin rahatlaması hedefleniyor.
Hafta başında Denizbnak Muş Şube Müdür ile bir araya gelen Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, üyelerin bu krediye başvuruda bulunmaları gerektiğini ifade etmişti. Dün de Denizbank Malazgirt Şube Müdürü Musa Soydan’ı makamında kabul eden Koç, Malazgirt’te faaliyet gösteren üyelerin bir an önce nefes kredisine başvuruda bulunmalarında fayda olacağını kaydetti.
Kentin genel ekonomik durumuyla ilgili bir süre yapılan görüşmeden sonra Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Denizbank Malazgirt Şube Müdürü Musa Soydan’a Muş lalesi işlemeli tablo hediye etti.