Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Muş Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ve odada çalışan kadınlarla bir araya gelerek Kadınlar Gününü kutladı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Muş Ticaret ve Sanayi Odasında program düzenlendi.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nda çalışan kadın personel ve Muş Kadın Girişimciler Kurulu üyeleriyle bir araya gelen MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, kadınların ticari hayata nezaket kazandırdıklarını ve örnek teşkil eden girişimlerde bulunduklarını ifade etti.
Koç burada yaptığı açıklamada, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile odamız üyesi; Kadın Girişimcileri ve odamızın Kadın çalışanlarımızı ağırladık. Ticari hayata kazandırdıkları nezaket ve üretime olan katkılardan dolayı teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Koç açıklamasında daha sonra şunları söyledi: “Üretimin ve insanın olduğu her alanda, var olan toplumun ana dinamiği olan kadınların, şiddete ve ölümlere maruz kalmadığı bir dünya temennisi ile evinde, sokakta, fabrikada, her alanda üreten kadınların 8 Mart Dünya Emekçin Kadınlar Günü’nü kutlarım”.
Koç daha sonra günün anısına bayanlara hediye verdi.