Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kısa bir süre önce faaliyete geçen Muş Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (MUŞTİ) incelemelerde bulundu
Muş Belediye Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan ve kısa bir süre önce hizmete açılan Muş Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (MUŞTİ) incelemelerde bulunan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Muş’a çok güzel bir hizmet kazandırıldığını söyledi.
MUŞTİ’de faaliyet gösteren MUŞ TSO üyelerini yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Koç, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yeni taşındıkları MUŞTİ’de bir takım sorunlarla karşılaştıklarını kaydeden firma yetkileri bunların çözümlenmesini istedi.
MUŞTİ’deki oda üyeleriyle tek tek görüşen ve sorunlarını not alan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Muş Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerimizle periyodik zamanlarda üyelerimizi ziyaret ediyoruz ve sorunlarını dinliyoruz. Daha sonra tespit ettiğimiz bu sorunları ilgili makamlara aktararak çözüme kavuşturulmasını sağlıyoruz. Bugün de arkadaşlarımızla birlikte Muş Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne geldik ve buradaki üyelerimizi dinledik. Bize aktarılan sorunları bir rapor halinde Belediye Başkanımız Sayın Feyat Asya’ya aktarıp bunların çözüme kavuşturulmasını isteyeceğiz. Tabi yeni bir yer yeni bir bina haliyle bir takım sorunların olabileceğini ve bunların normal olduğunu aktardım. Kentimize son derece modern ve konforlu bir otobüs terminali inşa edildiğini gördük. Emeği geçenleri kutluyor, başarılar diliyorum”.