24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Koç, öğretmenlerin geleceği şekillendiren mimarlar olduğunu söyledi
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ve toplumun tüm kesimlerinin öğretmenlere gerekli desteği vermesi gerektiğini ifade eden Koç, cehaletin, geri kalmışlığın ancak öğretmenler sayesinde ortadan kalkacağını belirtti.
MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, Öğretmenler Günü mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün Öğretmenler Günü. Yazmayı, okumayı, düşünmeyi, anlatmayı, kaybetmeyi, kazanmayı, başka açılardan bakmayı yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan, başarılarıyla gurur duyan kısaca çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceklerinin şekillenmesinin mimarı olan öğretmenlerimiz.
Eğitim ve öğretim bir ülkenin gelişmişlik düzeyini gösteren en büyük etkendir. Bu duygu ve düşüncelerle Eğitim ve Öğretime yapılan her yatırım insanımızı kendi kendine yeterli hale getirecek ve birçok meselenin çözümünü de kolaylaştırır.
Bugünün Öğretmenler Günü olması vesilesiyle başta üzerimde emeği olan öğretmenlerime teşekkür ederim. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım.”