Kentin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren üretici firmaları ziyaret eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, üretici firmaların şartlarının iyileştirilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, her fırsatta üretici firmalar ve esnaflar ile bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Kentin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret eden Başkan Koç’a Genç Girişimciler Kurulu başkanı Kerem Yıldırım da eşlik etti.
Sektörlerinde yaşanan sorunlar ve ihtiyaçları ile ilgili olarak bilgiler veren üretici firma temsilcileri, Başkan Koç’a ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Muş’un üretim açısından önemli bir lokasyonda olduğunu belirten Koç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “her şehrin kendine has markaları ve ekonominin amiral gemileri vardır. İşte bizde bugün ilimiz ekonomisinin amiral gemileri olan üretim alanlarındaki, sanayici üyelerimizi ziyaret ettik. Her koşulda şehrimizde hep var olan ve üretime bir an olsun ara vermeyen bu işletmelerimizin varlığı bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Kente sağladıkları ekonomik fayda ve katma değer tartışmasız önemli ve değerli. Muhakkak ki; zaman zaman bankalar ’da, bürokrasi ’de, yetişmiş personel bulmada ki sorunlar olacaktır. Böyle durumlarda bile istihdam yaratan ve üretimi bırakmayan üyelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. İlimizin üretim açıcından çok değerli bir lokasyonda olduğunu ifade etmekle beraber hem şu mevcut üreticilerimizin şartlarının daha iyileştirilmesi hem de yeni üretici firmalarının kentimizde yatırım yapmanın önünü açmaya çalışacağız. Tekrar üretici firmalarımıza misafirperverlikleri, ekonomiye sağladıkları katkı ve en önemlisi sağladıkları istihdam ve üretimi bir an olsun durdurmamalarından dolayı Muş iş dünyası adına teşekkür ediyor, İşlerinde başarılı ve bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.