Adalet ve Kalkınma Partisi Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki heyet Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’u ziyaret etti
26 Malazgirt Meydan Muharebesinin 948’inci yıldönümü etkinlikleri için kentte hazırlıklar devam ediyor. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti heyeti etkinlikler için davetlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’u ziyaret eden AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Başkanı Rahmetullah Yaktı ve beraberindeki heyet Malazgirt ilçesinde düzenlenecek etkinlikler için davette bulundular.
Malazgirt Zaferinin önemine değinen Milletvekili Şimşek, toplumun tüm kesiminden programa katılmalarını beklediklerini ifade etti.
Meclis üyeleri ile birlikte AK Parti heyetin karşılayan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, Malazgirt’in çok önemli bir zafer olduğunu ifade ederek, Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak etkinliklere destek vereceklerini söyledi.
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Başkanı Rahmetullah Yaktı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Koç, Anadolu’ya açılan kapı olan Malazgirt’e en iyi şekilde sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.