Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat Muş Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyarette bulundu

Kısa bir süre önce yeniden Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, iade-i ziyaretlerde bulunmak için dün Muş Ticaret ve Sanayi Odası’na geldi.

Burada Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Talip Devrim, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Koç ve Meclis üyeleri tarafından karşılanan Rektör Polat, Muş için çalışmaya ve paydaşlarla ortak hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.

Rektör Polat, Muş’un genel durumu ile ilgili olarak Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç tarafından bilgilendirildi. Tüm kamu kurumları ile ortaklaşa çalışmaya, birlikte hareket etmeye özen gösterdiklerini belirten Koç, üniversite gibi önemli bir kurumla diyalog içerisinde olacaklarını ve kente daha fazla katkıda bulunmaya çalışacaklarını ifade etti. Rektör Polat’a yeni görevinde başarılar dileyen Koç, önümüzdeki süreçte daha sık görüşerek MŞÜ-MUŞ TSO işbirliğiyle projeler yapmayı hedeflediklerini kaydetti.