Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Muş ziyareti çerçevesinde Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’ u da ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere Muş’ a gelen Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a, Tarım Orman İl Müdürü Turan Karahan ve Ticaret Borsası Genel sekreteri Av. Murat Çiçek eşlik ettiler

Muş Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Erdal koç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elazığ Ticaret Borsası ile uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini Borsanın Muş ilimizde verdiği hizmet ve hizmet kalitesinden memnun olduklarını belirterek Elazığ Ticaret Borsasının Muş ekonomisine sağladığı katkıdan dolayı Başkan Dumandağ’a ve Tarım Orman İl Müdürü Turan Karahan’ a teşekkür etti. Dumandağ ise Başkan Erdal Koç’ a kendilerini sıcak karşılamasından dolayı teşekkür etti

Elazığ Tarım Orman İl Müdürü Turan Karahan ise Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’ a teşekkür ederek, iki il arasında yapılacak çalışmaların hayırlara vesile olmasını diledi.

Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ve Muş Ticaret Odası Genel Sekreteri Hanifi Aydar Muş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanlığına seçilen Murat Kayhan Güngör'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerinin ardından Genel Sekreter Murat Çiçek Muş ilindeki Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirlere Elazığ Ticaret Borsasının faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.