Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, İstanbul’da Halkbank, Ziraat Bankası ve İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti

İstanbul’da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Muş için çalışmalarını sürdürüyor.

Göreve seçildiği günden itibaren tüccar ve sanayicilerin sorunlarıyla ilgilenen Koç, bankalar konusunda vatandaşların karşılaştıkları sorunları asgariye indirmek için girişimlerde bulundu.

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tuncay ve KOBİ Pazarlama 1. Daire Başkanı Nazmi Bağdanlı’yı ziyaret eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, Muşlu iş insanlarının bankalar konusunda karşılaştıkları sorunları aktardı. Tuncay ve Bağdanlı’yı Muş’a davet eden Koç, bu vesile ile hemşehrilerimizin karşılaştıkları sorunları yerinde görme imkanı bulacaklarını ifade etti.

Koç daha sonra Ziraat Bankası’nda çeşitli temaslarda bulundu. Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Çakır’ı makamında ziyaret eden Koç, Muş için pozitif ayrımcılık yapmalarını talep etti.

MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç İstanbul’da son olarak İstanbul Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Erdal Bahçıvan’ı makamında ziyaret etti. Bahçıvan’dan Muş için proje sözü aldıklarını belirten Koç, Halkbank ve Ziraat Bankası yetkilileriyle de verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.