Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama masajı yayımladı

Koç mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu yılki Ramazan ayının da sonuna geldik. Bu mübarek ayda olabildiği kadar üyelerimizi dinlemeye ve onların dertleri, sıkıntıları ile hemhal olmaya çalıştık, iftar sofralarına-sahur çaylarına misafir olduk Tüccarımızın, Üreticimizin, iş insanlarımızın en önemlisi de çalışanlarımızın alın teri ile hazırladığı bu sofralar bizleri ziyadesi ile mutlu etti, derdimiz protokol değil, ekonomimiz, Tüccarımız, Sanayicimiz ve işçimiz oldu. Bundan sonrada böyle olmaya devam edecek. Şartlarımız ve koşullarımız ne olursa olsun her zaman yanınızda olmaya çalışacak ve sıkıntılarınızı gücümüz nispetinde çözmeye çalışacağız. Kıymetli oda üyelerimiz ve değerli Muş halkı; Bayramlar, Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek günlerdir; Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, başta ilimiz olmak üzere Üretimin hayatın her alanında olduğu, Barış ve Huzurun temin edildiği, Sofraların bereketlendiği, çocukların doyasıya oyunlar oynadığı, nice güzel bayramlara” ifadelerini kullandı.