Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal koç ve beraberindekiler Özel Bilim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiler

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren imalatçı firmaları ziyaret eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Özel Bilim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Başkanı Beşir Işık’ı da ziyaret ederek bilgi aldı.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Başkan Yardımcısı Eşref Çaptuğ, Yönetim Kurulu Sayman Üye Metin Süne, ve Disiplin Kurulu Üyesi Erkan Özmen ile Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Aktaş, Özel Bilim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Başkanı Beşir Işık’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Okulun çok konforlu ve modern bir şekilde dizayn edildiğini belirten Koç, son derece nezih bir okul ile karşılaştıklarını ve öğrencilerin burada meslek sahibi olmalarından büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Özel Bilim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Başkanı Beşir Işık, kaliteli bir eğitim hedeflediklerini ve öğrencilere en iyisini sunma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, velilerin yükünü azaltmak için 2019-2020 eğitim ve öğretim sezonunda öğrenci servislerinin ücretsiz olacağını müjdeledi. 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde öğrenci başına 160 TL servis ücreti alındığını kaydeden Işık, önümüzdeki yıl bu ücretin olmayacağını söyledi.