Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Bulanık ilçesinde üyelerle bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, il genelinde üyeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bir yandan kent merkezindeki üyeleri ziyaret eden Koç, bir yandan da ilçelerde faaliyet gösteren üyelerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Üretim ve istihdam sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerin sorunlarını asgariye indirmek için çaba sarf etmeye devam edeceklerini kaydeden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, kentin değerlerine sahip çıkma konusunda herkesin hassasiyet göstermesi gerektiğini ifade etti.

Fırsat buldukça üyeleri ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam edeceklerini kaydeden Koç, “Bulanık ilçesinde bir araya geldiğimiz üyelerimizle sohbet ettik, fikir alışverişinde bulunduk. Üyelerimizin de son derece memnun olduklarını gördük. Her zaman seçim sürecinde hatırlandıklarını ve ilk defa seçim olmadan Muş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ziyaret edildiklerini belirttiler. İş insanlarını ziyaret etmeye ve sorunlarını dinlemeye ve bunları minimuma indirmenin yollarını aramaya devam edeceğiz” diye konuştu.