1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, işçilerin, emekçilerin büyük bir fedakarlık örneği gösterdiğini söyledi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İşçilerin alın terinin önemine değinen Koç, alın teriyle kazancını elde edenlere toplumun tüm kesimin büyük bir saygı gösterdiğini ifade etti.

Koç mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü evde, sokakta, fabrikada, devlet dairesinde, tarlada, emek veren alın teri döken tüm emekçi ve işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü (İşçi Bayramı) kutlu olsun. Üretimin her safhasında olan emekçi kardeşlerimin emekleri bu kentin ve ülkenin gelişmesinde emeğiniz çok önemli ve değerli. Bu duygu ve düşüncelerle emeğin ve dayanışmanın gününü bir kez daha kutluyorum”.