Muş’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Koç, daha fazla üretim ve daha müreffeh Muş şiariyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Muş’un düşman işgaliden kurtuluşunun 102’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

102 yıldır bir arada olan herkesin ortak evinin Muş olduğunu ifade eden Koç mesajında; “Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehir Muş’umuzun, evimizin, memleketimizin 102. Kurtuluş yıldönümü kutlu olsun. Bu kadim şehirde yaşayan 102 yıldır bir arada olan herkesin başarısıdır. Bu şanlı kurtuluş, herkesin ortak değeridir. Yine biz Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak 50 yıllık geçmişimizden aldığımız güçle bu şanlı kurtuluşu üreterek, eğiterek “daha fazla üretim, daha müreffeh bir Muş” şiarıyla dün olduğu gibi bugünde bu kutlu şehri bize armağan edenlere layık olmaya, emanetlerini daha ileri taşımaya çaba sarf ediyor ve etmeye devam edeceğiz” dedi.

Koç mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm ecdadı ve şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum”.