Muş Ticaret ve Sanayi Odası mali sıkıntılardan kurtulmak için hizmet binasının alt katında bulunan iş yerlerini satışa çıkarıyor

Muş Ticaret ve Sanayi Odası 14’üncü Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Mali sıkıntıları aşmak ve oda borcunun ödenmesi için çözüm arayışlarını sürdüren yönetim kurulu, iş yerlerinin satılmasını meclis gündemine taşıdı.

MUŞ TSO’ya ait iş yerlerinin satılmasına oy birliğiyle karar verildi. Meclis üyelerinin onayı ile oluşturulan komisyonda Abdurrahim Devrim, Menav Soydan, Hasan Aksoy, Mustafa Şentürk ve Faruk Koçlardan yer aldı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, yeni hizmet binasının yapımından dolayı yaşanan mali sıkıntıları aşmak için iş yerlerinin satılmasını yönetim kurulu olarak meclise önerdiklerini söyledi.

14’üncü Olağan Meclis Toplantısında gündeme gelen iş yerlerinin satışı ile ilgili olarak Meclis üyelerinin göstermiş olduğu hassasiyetin altını çizen Koç, tüm meclis üyelerinin onayı ile satış kararı aldıklarını ve komisyonu oluşturduklarını ifade etti. Komisyonun çalışmalarını yaparak süratle satış işlemlerinin başlayacağını belirten Koç, meclis üyelerinin desteğiyle odanın yaşadığı ekonomik sıkıntıları gidermeyi hedeflediklerini ve duyarlılığından ötürü tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini kaydetti.