Muş TSO Başkanı Erdal Koç, TBMM’nin kuruluşunun 99’uncu yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99’uncu yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı açıklamalarda bulundu.

99 yıl önce kurulan TBMM’nin milletin iradesiyle temsil edildiğini ve ülkenin genel sorunlarını ele aldığını belirten Koç, TBMM’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha yad ettiklerini ifade etti.

Koç, ayrıca Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da önemine değinerek şunları ifade etti: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını en içten duyularımla kutluyorum. Daha modern ve çağdaş bir ülke için var gücümüzle çalışmaya mücadeleye etmeye devam edeceğiz. Çocuklarımız toplumun en önemli parçasıdır. Onları korumak, kollamak ve yarınlara en iyi şekilde hazırlamak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum”.