Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Koç, fedakarca çalışan emniyet mensuplarına başarılar diledi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak içim gece gündüz demeden çalışan, mücadele eden emniyet mensuplarının en büyük takdiri hak ettiğini ifade eden Koç, huzurun tesis edilmesi için özverili çalışan tüm emniyet mensuplarının 10 Nisan Polis Haftasını en içten duygularla kutladığını söyledi.

Koç mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “174 yıldır bu ülkemizin dört bir köşesinde vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak için var gücüyle çalışan, gecesini gündüzüne katan tüm emniyet mensuplarımıza göstermiş oldukları fedakarlıklardan ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Ülkemizde ve kentimizde huzurun tesis edilmesini sağlayan, vatandaşlarınızın güven içerisinde yaşantılarını sürdürmesini sağlayan güvenlik güçlerimize başarılar diliyor, günlerini kutluyorum”.