Muş’un yetiştirdiği ender siyasetçilerden Necmettin Dede ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Burhan Aksak, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’u ziyaret ettiler

Muş siyasetinin duayenlerinden Necmettin Dede, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Burhan Aksak Muş’ta gezi ve ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’u makamında ziyaret eden Dede ile Aksak’a Muş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu ve Muş Şoförler Odası Başkan Vekili Salih Kılıç da eşlik etti.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın önemli bir kuruluş olduğunu belirten Dede, yeni yönetime de görevlerinde başarılar diledi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Burhan Aksak ise, MUŞ TSO ile sürekli koordine içerisinde olduklarını ve esnafların ve tüccarların sorunlarını giderme konusunda birlikte hareket ettiklerini ifade etti.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, ziyarette bulunanlara teşekkür ederek şunları söyledi: “Muş’un yetiştirdiği önemli değerlerinden biri olan Necmettin Dede ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Burhan Aksak’a ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Esnaf Sanatkarlar Odamızla geçmiştir olduğu gibi birlikte hareket etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın da tüccarlarımızın da sorunlarını asgariye indirmeleri konusunda çözüm üretmeye devam edeceğiz”.