18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MUŞ TSO Meclis Başkanı Talip Devrim, bu ülkenin bekası için canını feda edenleri saygıyla andıklarını söyledi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Talip Devrim, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Devrim, bu ülkenin bekası ve yarınları için canını feda edenlerin büyük bir fedakarlık örneği gösterdiğini ifade etti.

104 yıl önce yazılan bu eşsiz destanın dünyaya verilen en güzel mesaj olduğunun altını çizen Devrim, gerek bağımsızlık gerekse de vatan sevgisi anlamında verilen bu mesajdan herkesin ders çıkarması gerektiğini söyledi.

Devrim açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Çanakkale zaferiyle bu cennet topraklara sahip olmamız için canını feda edenleri bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Birliğimiz daim olsun. Bizlere ve bizden sonraki nesillere düşen en büyük görev bu cennet topraklara sahip çıkmaktır. Ülkemizi en çağdaş ve gelişmiş ülke haline getirmek için atalarımıza layık olmaya ve çalışmakta devam etmeliyiz”