Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, beraberindeki heyetle birlikte Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanlığı’nı ziyaret etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Milletvekili Şimşek’e ziyaretinde Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı ve partililer eşlik etti.

MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Şimşek, ziyaret programını bir gün önce planladıklarını hava muhalefetinden kaynaklı kente gelemediklerini anımsatarak yaşanan gecikmeden dolayı MUŞ TSO yönetiminden özür diledi.

Yeniden bir seçim sürecine girdiklerini kaydeden Şimşek, bu kapsamda kendi yerellerinde kampanyalarını yürütmeye başladıklarını ifade ederek her kesimin desteğini almanın en büyük hedefleri olduğunu söyledi.

Milletvekili Şimşek, “Geçmiş dönemlerde birlikte 3 yılı aşkın bir süredir vatandaşlarımızın desteği ile ilimizi parlamentoda temsil etmeye çalışıyorum. Belirli periyotlarda ilimize gelerek kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve vatandaşlarımızla hasbıhal ediyoruz. Talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımız oluyor. Sizler de ilimiz ekonomisinin gelişimi noktasında çaba sarf ediyorsunuz. Bu faaliyetlerinizde bizlere düşen her türlü göreve hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. Ekonomik anlamda iyi seviyelere gelmek için ne gerekirse sizlerle birlikte yaparız. İnşallah ortak hareket ettikçe güzel sonuçlar elde ederiz” dedi.

31 Mart’ta yerel seçimlerin yapılacağını kaydeden Şimşek, “Malumunuz iki ay sonra mahalli seçimler yapılıyor. Parti olarak yereldeki adaylarımız belirlendi. Mevcut belediye başkanımız yeniden adayımızdır. Bir dönem içerisinde çok güzel işlere imza attı. İnşallah vatandaşlarımızın teveccühü ile AK Parti belediyeciliğini burada sürdüreceğiz. Hizmetlerin devamı için desteğinize ihtiyacımız var. Allah’ın izniyle el birliği ile ilimizi güzel bir seviyeye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muş TSO Başkanı Erdal Koç da, “Yaklaşık 8 aydır oda seçimlerimiz yapıldı. Bizlere güvenip destek verenlere mahcup olmamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte kamu kurumlarımızla ve siyasi temsilcilerimizle daha kolektif çalışmalar yapmayı umut ediyoruz. Biz, ilimize ve iş insanlarımıza daha faydalı olmak için bu göreve talip olduk. MUŞ TSO yönetimi olarak ilimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmek tek gayemizdir. İnşallah bunda da muvaffak oluruz. Önümüzdeki yerel seçimlerin sorunsuz geçmesini temenni ediyoruz. Sizlere bu süreçte başarılar diliyoruz. Vatandaşların tercihi sonucunda belirlenecek yönetimlerin ilimize ve vatandaşlarımıza hizmet üreterek güzel hizmetler yapması en büyük temennimizdir. Bu duygularla bir kez daha ziyaretinizden memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim” şeklinde konuştu.