Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanlığı heyeti Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na (MUŞ TSO) nezaket ziyaretinde bulundu

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi öncesi temaslarını sürdüren AK Parti Muş İl Başkanlığı MUŞ TSO’yu ziyaret etti. MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyette AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya ve parti yönetimi hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, odanın faaliyetleri ile ilgili misafirlerini bilgilendirdi.

Muş’a ekonomik anlamda yeni imkânlar oluşturmak üzere çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Koç, bu süreçte şehrin dinamikleri ile ortak hareket etmeye gayret gösterdiklerini ifade etti. MUŞ TSO’nun ilin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Koç, Muş’a ve Muş halkına faydalı olacak her platformda yer almaya özen gösterdiklerini belirtti. Koç, konuşmasının sonunda 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak AK Parti heyetine başarılar diledi.

Misafirperverliklerinden dolayı MUŞ TSO Başkanı Koç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Feyat Asya, sivil toplum kuruluşu temsilciliği yapmış biri olarak bu yapılanmaların yerelde ve genelde yönetimlere katkısının fazla olduğunu ifade etti.

5 yıllık görev süresi içinde bütün STK’larla uyum ve işbirliği içinde olduklarını belirten Başkan Asya, bundan sonra da aynı şekilde faaliyetlerini sürdüreceklerini aktardı. Yeni bir seçim sürecine girdiklerini anımsatan Asya, Muş’a hizmet yolunda herkesin ve her kesimin desteklerine ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı ise yerel seçimler öncesi teşkilat olarak temaslarını sürdürdüklerini, bu kapsamda MUŞ TSO ailesini ziyaret ettiklerini belirtti. AK Parti belediyecilik anlayışının bir marka olduğunu ifade eden Yaktı, Muş yerelinde de yapılanlarla bu durumun hissedildiğini kaydetti. 31 Mart’ta iyi bir sonuç elde etmeyi hedeflediklerini söyleyen Yaktı, bunun gerçekleşmesi için gece gündüz çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Sohbet havasında devam eden ziyaretinden sonunda toplu fotoğraf çekildi.