Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahiplendiğinde düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurası’nın son derece verimli geçtiğini belirten Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, TOBB’un ekonomiye büyük katkılar sağladığını söyledi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, Türkiye Ekonomi Şurası ile ilgili olarak yazılı basın açıklaması yayımladı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğindeki Türkiye Ekonomi Şurası; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Oda ve Borsa Başkanları, Meclis Başkanları, OSB Başkanları ile çok sayıda iş insanının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Türkiye Ekonomi Şurası ile ilgili olarak yaptığı yazılı basın açıklamasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ülke ekonomisine katkıda bulunmak için son derece önemli çalışmalara imza attığını kaydeden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, oda ve borsa başkanlarının bu şurada illerde ve bölgelerde yaşanan sorunları gündeme getirme fırsatı bulduğunu ifade etti.

Koç yazılı basın açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, her yıl düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurası’ndan önce sektörlerin karşılaştıkları sorunları tespit edip, Cumhurbaşkanına iletiyor. Yatırımcıların, müteşebbislerin karşılaştıkları sorunları asgariye indirmek için var gücüyle çalışan Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Ülke ekonomisine aktkıda bulunmak için hiçbir zaman sorumluluktan kaçınmayan Sayın Başkanımız, illerin ve ilçelerin sorunlarıyla yakından ilgilenip, hepsini tek tek ilgili mercilere iletti. Vatandaşların, yatırımcıların yaşadığı sorunları gidermek için üstün çaba ve emek veren Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Hafta başında düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurası’nın son derece verimli geçtiğini söyleyebilirim. İstihdam, yatırım, bankalarda karşılaşılan sorunlar başta olmak üzere iş adamlarının ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için nasıl yol izleyeceği, gibi konular ciddiyetle ele alındı”.