Yapımı tamamlanan Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Mekezi’nin açılışı için Muş’a gelen hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve Muş Vakfı Başkanı Dr. Orhan Sami Gültekin MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç’u makamında ziyaret etti

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Anakara ve Bursa’dan gelen misafirleri ağırladı. Muş’a önemli bir hizmetin kazandırılmasını sağlayan hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl, hafta sonunda Muş’ta bir dizi programa katıldı.

Muş Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa yürütülen çalışma kapsamında Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’ni yaptıran Bingöl, açılış için geldiği kentte Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İstanbul’da faaliyet gösteren Muş Vakfı Başkanı Dr. Orhan Sami Gültekin, İMSİYAD Başkanı Metin Haymana ve Bursa’da faaliyet gösteren MUŞ İLDER Başkanı Mahmut Asya’yı makamında ağırlayan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Muş’un ekonomisi ve oda üyeleri hakkında bilgiler verdi.

Hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl’ün aynı zamanda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olduğunu belirten Koç, Muş’a kazandırdıkları bu güzel proje ile bir kez daha gönüllü fethettiğini ifade etti.

Göreve geldikleri günden bu yana herkesimle diyalog içerisinde olduklarını belirten Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç ve üyelerle sürekli istişare içerisinde olduklarını ve kentin ekonomisine katkı sağlama gayretinde olduklarını söyledi. İlerleyen süreçte bu çalışmalara hız vereceklerini belirten Koç, Muş’un sosyo ekonomik durumunu göz önüne alarak çalışacaklarını kaydetti.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın önemli bir kuruluş olduğunu sözlerine ekleyen hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl, Muş’a gelmişken, odayı da ziyaret etmek istediklerini söyledi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir şehirde Valilik ve Belediyeden sonra en önemli kuruluş olduğunun altını çizen Bingöl, “odanın üyeleri hiç bir maaş ve ücret almadan bu işi tamamen gönüllü olarak yapıyorlar” dedi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, hem ziyaret anısına hem de ilimize güzel bir eser kazandırdığı içim hayırsever işadamı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Gıyasettin Bingöl’e plaket takdim etti.