Muş Defterdarı Mustafa Bakır, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’u makamında ziyaret ederek başarılar diledi

Muş Defterdarı Mustafa Bakır, Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakır, şehrin ekonomisi hakkında sohbet ettiler.

Mükelleflerin genel durumunun gündeme geldiği görüşmede Defterdar Bakır, ülke ekonomisini ayakta tutan tüccar ve sanayicilerim büyük bir fedakarlık yaptığını söyledi. Muş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile tanışmak ve başarı dileklerini sunmak için ziyaret ettiğini ve bununda verimli geçtiğini kaydetti.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Muş Defterdarı Mustafa Bakır’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, MUŞ TSO üyelerinin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Tüccar ve sanayicilerin her türlü olumsuzluğa rağmen ekonomiye daha fazla katma değer kazandırma gayretinde olduklarını kaydeden Koç, “Türkiye’de ekonominin bel kemiği tüccar ve sanayicilerin. Gece gündüz demeden bu ülkenin, memleketin daha iyi bir yere gelmesi için faaliyetlerini sürdürüyorlar. Girişimcilikleriyle rol model olan tüccar ve sanayicilerimizin daha fazla desteklenmesi gerekiyor. Türkiye’nin son zamanlarda ekonomik anlamda yaşadığı sorunları kısa sürede aşacağına inanıyorum. Üreten ve gelişen bir toplum olmak için her zamankinden daha gazla çalışmalıyız” diye konuştu.