Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu makamında tebrikleri kabul ediyor.

Önceki gün Ankara’ya giden Muş Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Erdal Koç ile Genel Sekreter Hanifi Aydar TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, hayırlı olsun ziyaretinde Muş’un genel durumunu da gündeme getirdiklerini söyledi.

Hisarcıklıoğlu’nun Muş’u çok iyi tanıdığını, çok iyi bildiğini ifade eden Koç, “Muş Ovası’nın değerlendirilmesi gerektiğini belirten Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile Muş’un ticaretini, yatırım durumunu konuşma fırsatı bulduk. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin başkanlığına yeniden seçilmesi bizleri bir kez daha memnun etmiştir. Türkiye’nin ekonomisine önemli katkılar sağladığına inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de Muş için birlikte istişare ederek farklı çalışmalar hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.