Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç makamında tebrikler kabul etmeye devam ediyor. 1 Nisan’da yapılan seçimlerden sonra göreve gelen Koç, toplumun her kesiminden ziyaretleri kabul ediyor.

AK Parti Muş İş Başkanı Rahmetullah Yaktı ve beraberindeki heyet de dün MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette AK Parti Muş eski il başkanı Halis Saltık da yer aldı.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin çok çekişmeli geçtiğini ve itirazlar dolayısıyla uzun sürdüğünü anımsatan AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, demokratik ortamda yapılan seçimlerin Muş’a ve hayırlı olmasını temenni ettiklerini ifade etti. Seçimlerin bir yarış ortamında geçtiğini ve Muş Ticaret ve Sanayi Odasının önemli bir kuruluş olduğunu kaydeden Yaktı, bundan sonraki süreçte seçilenlerin başarılı çalışmalara imza atarak memlekete katkı bulunmalarını temenni ettiklerini kaydetti.

AK Parti heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, göreve başladıktan sonra öncelikli hedeflerinin Muş esnafına ve oda üyelerine katkıda bulunup onların sorunlarını asgariye indirmek olduğunu söyledi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm siyasi partilere eşit mesafe olduğunu ve herkese kapılarının açık olduğunu ifade eden Koç, “bizim işimiz üyelerin sorunlarıyla ilgilenmektir. Şehrin ekonomisine ticaretine katkıda bulunmak için ne gerekirse onu yapacağız. Tüm siyasi partilere, belediyelere, kamu kurum ve kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarına elit mesafedeyiz. Herkesle diyalog içerisinde olacağız ve Muş için birlikte hareket edeceğiz. Erken seçim kararıyla birlikte siyaset dünyasında bir hareketlilik oldu. Bu süreçte de siz AK Partinin değerli üyelerine başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

AK Parti Heyeti daha sonra MUŞ TSO Meclis Başkanı Talip Devrim ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Koç’u da makamında ziyaret ederek fotoğraf çektirdi.