Seçimden sonra göreve başlayan Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç adeta ziyaretçi akınına uğradı. Toplumun her kesiminden her gün onlarca kişiyi makamında ağırlayan Koç, vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakaya layık olmak için çalışacaklarını ifade etti.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinin büyük sorumluluk isteyen bir görev olduğunu belirten Koç, “Bizi bu göreve layık görenlere teşekkür ediyoruz. Muş’a, Muş Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hizmetin en iyisini sunmak için bu yola çıktık. Herkese, her kesime eşit mesafede olacağız. Asli görevimiz ticaret erbaplarının sorunlarını asgariye indirmektir. Muş’u hak ettiği yere getirmek için yola çıktığımız arkadaşlarla yapılması gerekeni yapacağız. Hafta başından itibaren gerek telefonla arayan, gerekse zahmet edip buraya kadar gelenlere ayrıca teşekkür ediyorum. Göstermiş oldukları ilgi e alaka bizlere büyük bir moral olmaktadır. Sorumluluk isteyen bu görevi en iyi şekilde yapmak için vatandaşlarımızın bizi anlayışla karşılaması ve destek vermesini bekliyoruz” diye konuştu.